Købe en virksomhed i dag er en involveret og kompliceret proces, der kræver ekspertise i mange forskellige områder (dvs., juridiske, regnskab, skat, business værdiansættelse og due diligence).Med tusindvis af virksomheder tilgængelige navigere din vej til højre kan man være en vanskelig opgave.

En virksomhed mægler kan være et meget effektivt redskab til at identificere, finde, skærm og værdi hver målrettet virksomhed og derefter, med at opnå finansiering, forhandlingerne om køb, koordinere den omhu og føre tilsyn med forberedelsen af alle transaktion dokumenter gennem lukning.

I tilfælde du som køber forsøg på at købe en virksomhed uden hjælp af en mægler, indse at notering mægler repræsenterer sælger, der betaler hans eller hendes Kommissionen. Da de fleste notering mæglere vil normalt ikke gør noget for at bringe et salg, kan du stole på sælgers mægler til at rådgive dig objektivt. Aldrig glemme denne kendsgerning!

For mest offentliggjorte lister, vil notering mægler “samarbejde” og “del” notering, og Kommissionen, med mægleren hyret af køberen. I dette tilfælde vil det ikke koste køberen de gebyrer og provisioner, at opnå eksklusiv repræsentation.

Når du beslutter at ansætte en virksomhed mægler, opsøge en kompetent professionel. Langt de fleste er uprofessionel og helt dysfunktionel, når det kommer til forståelse af transaktionen, værdiansættelse af virksomheden og yde kundeservice og support. Endvidere, de fleste Företagsmäklare har aldrig ejet eller selv købt en virksomhed eller professionelt repræsenterede eller rådede virksomhedsejere. I Californien, behøver man kun blive en licens ejendomsmæglers at sælge forretningsmuligheder.

På et minimum, en kvalificeret virksomhed mægler i høj grad kan lette finde den rigtige virksomhed, især hvis mægleren er bekendt med dit køb kriterier.Selvom der er mange business notering tjenester, nogle mæglerfirmaer har software-programmer, der kan overveje dine køb kriterier, investeringsbeløb, ejer fordele og andre faktorer og producere en mere fokuseret og smalle søgning (Se:). Dette kan være meget vigtigt. Som du snart vil finde ud af, i modsætning til køb af fast ejendom, er evaluering af en virksomhed en meget tidskrævende proces. Det er derfor vigtigt at anvende ressourcerne effektivt.

Så hvordan kan du gå om at finde en god business broker?Vores Quantum Business Solutions Network fagfolk har opført et par væsentlige ingredienser i din søgen efter en kompetent business broker (for en beskrivelse af hele spektret af business broker tjenester, der tilbydes til Californien forretnings-købere og sælgere, skal du Besøg).

Før du indgår en aftale

Mæglers profil

De bedste mæglere er tilknyttet akkrediterede sammenslutninger til deres stat og erhverv. For eksempel, i staten Californien, er de bedste business mæglere registreret hos den California Association af Business mæglere () og den internationale Business mæglere Association.

Sørg for Californien business broker er kvalificeret til at give kompetente repræsentation.Virksomheden eller individet bør have deres egen hjemmeside, som opdateres regelmæssigt med nyheder, artikler og business listings. Fremragende kontaktoplysninger, firma profil samt at have velkvalificerede professionelle revisorer, advokater, osv.

Forventninger

Business broker bør klart forsøg på at forstå din nøjagtige Køb kriterier, investeringsmål, baggrund og erfaring. Dette vil sikre, at mægleren ikke spilde din tid og mangler levedygtige forretningsmuligheder på markedet (en god forretning mæglerfirma vil opretholde sit eget netværk af forhandlere, hvoraf mange ikke er “offentliggjort” og utilgængelige for offentligheden). Derudover vil en kompetente business broker løbende renstarte søgning baseret på din konstant feedback. Der bør være en mekanisme til at udføre denne opgave. Quantum Business løsning netværk anvender unikt designede business køber software, som hele tiden snævrer søgning og identifikation processen.

Kommunikation

Tage lidt tid før der indgås en særlig business broker og se hvordan modtagelig han eller hun er i begyndelsen. Forsøg på at forhøre sig om arten og rækkevidden af de tjenester, der tilbydes. Afgøre, om de reagerer på en rettidig og omfattende måde.

De bedste business mæglere er fremragende kommunikatorer og altid reagere i tide (i køb og salg transaktioner tid dræber forretningsaftaler) og ofte tjene et uundværligt element mod at sikre strømmen af transaktionen mod en glat lukning.

Notering aftale/kontrakt bør omfatte:

 • længden af tid de vil repræsentere dig (6-12 måneder er typisk)
 • agenturet relationstypen, der tilbydes af mægler (ønskede mægler til at tjene som din “eksklusive” agent)
 • måde og den mægler erstatning
 • arten og rækkevidden af mæglere opgaver
 • Om forfatteren

  Quantum Business Solutions Network er en full-service Southern California virksomhedsrådgivning og licenseret mæglerfirma. Quantum Business Solutions Network består af fagfolk, der kombinerer værdiansættelse, finansielle, marketing, juridiske, regnskab, skat og transaktionsbeslutning strukturerende ekspertise til at igangsætte, udføre og fuldbyrde business erhvervelse og frasalg transaktioner.

  Copyright

  © Copyright 2007, Quantum Business Solutions Network. Alle rettigheder forbeholdes.

  Denne artikel er Copyright beskyttet. Genudgiver & syndikering af denne artikel gives bevares kun med behørig kredit, som nævnt, i genudgives artiklen. Tilladelse til at genoptrykke eller genudgive ikke give afkald på enhver ophavsret. Tekst, hyperlinks indlejret på artiklen og overskrifter bør forblive uændret. Denne artikel må ikke bruges i uopfordrede mails.