Indledning:
Strategi er strategier. Afskedige et øjeblik fra dit sind, hvad nogle folk siger om Bill Gates offensiv praksis han brugte til at forvandle sig fra en lille virksomhed iværksætter til en titan i erhvervslivet. Der er endnu egentlig strategier vi kan snuppe fra sin ærmer. Vi kan studere, lære af dem og eventuelt anvende dem i vores eget hjem baseret virksomhed. Efter denne forudsætning, at denne artikel blev skrevet.
Strategi for Bill Gates – har en Vision:
Fra starten vil jeg lå ned resultaterne af min forskning på en hemmelig strategi af Bill Gates. Han brugte den samme strategi til at kickstarte sin lille virksomhed til dagens business monstrum. Baseret på min forskning, er strategien for Bill Gates funderet på følgende:
“Har en VISION om, hvad du ønsker at opnå og holde på denne vision kommer vrede eller høje vand.”
Hans vision var:
“En personlig Computer på hvert skrivebord.”
Af den måde, ønskede jeg at bruge det grammatisk korrekte udtryk “kom helvede eller høje vand” – personlige grund – så undskyld min grammatiske præference. Anyway, lad os gå tilbage til vores emne. Når du har en vision, kan du gøre det umulige muligt.
Næsten alle er velkendte om hvordan engang lille virksomhed iværksætter Bill Gates sikret mægtige IBMs kontrakt om levering af sidstnævntes operativsystem. Når han forhandlede med IBM mennesker, havde han ingen operativsystem endnu. Han var i stand til at købe en Disk Operating System eller DOS for 50 tusind dollars. I sidste ende fik han kontrakten. Hvorfor?
Bill Gates var styret af sin vision – at hvert skrivebord hele verden skal have en computer på det. Denne vision aktiveret ham at give IBM med et DOS styresystem og har kontrol over det herunder til hvem han ønskede den solgt til.
Begyndelsen iværksætter:
Før han blev en iværksætter, havde Bill Gates næret den vision, at softwaren vil en dag regel verden. I high school han tilbragte mange sene aftener med ven Paul Allen fifle med skolens computersystem.
Han droppede ud af college efter at have afsluttet sin yngre år på Harvard. I stedet, han og hans bryst ven Paul Allen etablere en lille virksomhed – en softwarevirksomhed – i langt væk New Mexico. Dette skridt blev i overensstemmelse med sin vision.
Hans syn blev tydeligere, da han flyttede fra en total nybegynder til én med en lille virksomhed at holde. Hans vision var iklædt tydeligere, da han forhandlede DOS aftale med IBM.
Bedre sent end aldrig:
Bill Gates virksomheden i sidste ende blev leder i software arena. I løbet af første halvdel af 1990erne – 1993 at være nøjagtig – han var blandt sidste af software titans at anerkende den fremtidige betydningen af internettet.
Men når han var klar over, at internettet var bølgen af fremtiden, han havde den vedholdenhed at omforme sin vision. Hans vision bevaret sine gamle smag – dvs software dominans inden for handel, industri og i hvert felt. Det var rehashed i hans egne ord som følger:
“I de kommende år internettet vil have en endnu mere dybtgående effekt på den måde vi arbejder, bor og lære… denne teknologi vil være en af de vigtigste kulturelle og økonomiske kræfter i det tidlige 21.”
På nuværende tidspunkt, er Bill Gates styret af visionen, at internettet er bølgen af nuværende og den forventede fremtid.
Erfaringer:
Du kan lære fra Bill Gates ved at have din egen vision for din lille virksomhed. Fastsætte denne vision i dit sind. Derefter sætte det ind i skrivning. Læs din vision hverdag på arbejde i din lille hjørne af huset. Din vision kunne være så kortvarig som følgende:
“At gøre mit websted jord inden for top fem over Google når folk søger efter de søgeord ‘hjem baseret virksomhed,” “eller
“$200.000 tjener dette år fra Google Adsense,” eller
“Til at berige indholdet af mit websted ved hjælp af tema ‘skrot bog making.'”
Ikke begrænse dig selv til at kortsigtede vision. Målet på lang sigt. En fem-ti års periode er tilstrækkeligt. Teknologi kan ændre, men dit syn vil hovedsageligt være de samme. Du kan forfine det hvis anses for nødvendige, som inkorporerer indvirkning af teknologiske ændringer – som Bill Gates gjorde.
Din andel af kagen:
Alle – fra Bill Gates til din netpreneur ven – har anerkendt den enorme rolle Internet i business udvikling. Nogle af de mere umiddelbar presserende problemer bør du overveje at på dette tidspunkt om dit hjem baseret virksomhed er følgende:
-Generelle præference for digital transaktioner af klienter. For eksempel som en begyndelse Internet krav iværksætter du bør opfylde dine kunders, der favoriserer brug af online betalingssystem.
Ved denne skillevej vil jeg henvise dig til min hjemmeside på InternetMarketingLearningCenter.com som tilbyder gratis lære ting på Internet marketing og hjem baseret virksomhed. Én kategori bliver behandlet i webstedet er online betalingssystemet. Du kan læse online nyheder og holde dig ajour med den bedste software følgesvend til din lille virksomhed.
-Vælg produkter, der er foretrukket af folk på dette tidspunkt, hvor internettet er dominerende folks liv. Det er fastslået, at oplysninger om produkter og web shopping er begunstiget af de fleste forbrugere. Informationsprodukter omfatter din helt egen ebooks og “how-to” manualer.
-Gøre det dit mål, at dine produkter er billige, meget nyttig, og bedst blandt resten af konkurrerende produkter. Dette gælder især for shopping produkter. For din egen digitale produkter har du fordelen ved prissætning dem efter eget skøn.
Du som forfatter til dit eget digitale produkt bestemmer prisniveauet. Det er ikke underligt, hvorfor guruer som Jay Abraham, Jim Daniels og den sene Corey Rudl er blevet så velhavende ved at sælge deres egne digitale stykker.
Med hensyn til disse tre, vil de være blandt titans, vi vil tackle i fremtiden spørgsmål af denne serie.