Snack automater kommer i alle former og størrelser. Nogle er lille nok til at hænge på en væg, og nogle er fuld størrelse Gulvmodeller som den, jeg havde. Nogle er elektronisk at jer stik i en elektrisk stikkontakt. Nogle er manuelt betjente der ikke kræver nogen elektricitet på alle.
Findes der snack automater, der giver brugeren mulighed for at købe kaffe lige op fra den samme maskine, mens andre kan Std.kred.købskoder sodavand og andre kolde drikkevarer. Er der snack automater, der gør alle tre! Det er rigtigt, disse maskiner giver kunder mulighed for at købe kaffe, kolde drikkevarer og snack produkter fra den samme maskine.
Jeg har set en snack-automat, der sælger cigaretter.
Jeg har set en snack-automat, der sælger hockey kort.
Jeg har også set en snack-automat, der sælger bussen passerer for at få adgang til lokale transit-systemet.
Og jeg har endda set en demo, hvor en af mine lokale forhandlere viste mig, hvordan han kunne Std.kred.købskoder en dåse af tre (3) tennisbolde ud af en snack Automat! Der faktisk imponeret mig.
Så hvad betyder alt dette, og hvordan vælger du den rigtige slags snack Automat?
Du skal have så meget fleksibilitet med din snack maskine som muligt. Jeg ønskede min maskiner at have maksimal fleksibilitet til at sælge mine kunder, hvad de ville (indenfor grund og juridiske parametre) og jeg skulle have den maskine, der var i stand til at gøre dette.
Dette betød, jeg havde brug for…
Prissætning fleksibilitet. Jeg havde brug at hæve eller sænke mine priser efter min leverandør omkostninger eller kundernes krav. Det betød jeg skulle have snack automater, der gav mig denne mulighed uden nogen ekstra udstyr opgraderinger. Det betød mekanisk var ude, du bare ikke har form for prissætning fleksibilitet med mekanisk som du gør med elektronisk. Med elektronisk du kan hæve eller sænke priserne på individuelle valg og gøre det inden for få sekunder. Med en mekanisk snack automat du muligvis kunde stå foran computeren med en lomme kan ikke fuld af mønter, men din mekanisk maskine sælge hende noget, fordi det ikke er konfigureret til at acceptere visse mønter.
Betalingsmuligheder. Alle mine snack automater kom med indbyggede muligheder for at tilføje betalingsmuligheder. Jeg kunne have tilføjet en bill acceptor, hvis jeg ønskede at. Dette kan have øget salg, hvis kunden havde regninger i hendes lomme i stedet for mønter. Nogle maskiner kan tillade dig at tilføje kreditkort eller chipkort kapaciteter.
Produktets muligheder. Har du set Pringles chips forretningsmulighed? Hvor omkring den Campbells suppe forretningsmulighed? Der er andre, og efter min mening Pringles chips er gode produkter, som er Campbells suppe, men forretningsmuligheden er skrald.
For $100 på tid jeg har ejet min virksomhed, jeg kunne have købt en tilføjelse til at installere, der ville have givet mig mulighed for at sælge dåser Campbells suppe, hvis jeg ønskede at. Jeg ville have haft til at sælge en masse suppe til at betale for det selv. Plus når Pringles chip forretningsmulighed går rundt jeg købte en spole til en af mine snack automater, der tillod mig at sælge produktet. For $20 på den tid, jeg sælger de samme ting gør disse såkaldte “Pringles automater”!
En masse mennesker mistet en masse penge på at købe ind i disse såkaldte forretningsmuligheder. Jeg ved, fordi jeg så maskinerne til salg måneder efter jeg så disse såkaldte forretningsmuligheder annonceres.
Den nederste linje med snack automater er, at de kan være meget alsidigt. Du kan sælge en masse forskellige typer af produkter end bare snacks. Muligheden for at ændre dine priser hurtigt og nemt er afgørende og mulighed for at installere ekstra betaling muligheder er også en nødvendighed.
Ikke Begræns dine muligheder, når du køber snack automater. På et tidspunkt i din virksomhed kan du sælge en højere udgifter eller elementer og der er en god chance for at snack automater kan være i stand til at gøre det for dig.