40 års planen er Over
Hvad der virkelig driver markedet selv instrueret pensionering investering? Er det buff ejendomsmarkedet? Eller er der andre økonomiske faktorer?
Unbeknownst til 98% af arbejdstagerne, 40 års plan er slut. Statistikker viser, at ved alder 65, mindre end 2% af amerikanerne kan virkelig gå på Pension i komfort uden hjælp fra familiemedlemmer eller regeringen. Aktiemarkedet glansløse resultater i de seneste 6 år har stiplede manges håb om tidligt på Pension. Det plejede at være, at du kunne få en god uddannelse, får et stort stykke arbejde og nøjes med et selskab af 25 år, holde næsen ren, arbejde din vej til toppen, investere i dine virksomheder lager og ved alder 65 Pension selskabet du ofret for vil tage sig af din pensionering og lægeudgifter for livet.
For mange nu er dette blot ønsketænkning og en ønskedrøm.
Dagens normer:
Den barske virkelighed er: Corporate down-sizing (fx Gillette, Ford og GM). Corporate konkurser – Enron, Worldcom). Virksomheden berøver virksomheden pensionsordninger og dommere tillader det at ske bare spørge folk, der arbejder for flyselskaber, ulovlig insider aktiehandel, aldersdiskrimination, virksomheder kan ikke råd til at betale sundhed forsikringspræmier, fordi de har sky-eksploderet og mennesker lever længere.
Andre styrker: verden ustabilitet, uhæmmet kernevåben, September 11th, naturlige katastrofer alle kogt sammen.
Ja, de dårlige resultater af aktiemarkedet, lavere renter og fast ejendom boom har bidraget stærkt til folk på udkig efter alternative investeringsstrategier som selvstændig styret investering af pensionskasser i fast ejendom.
Internettet, oplysninger spredning, folks evne til at dele oplysninger, online finansielle software og realtid aktiekurser.
Fordelene ved at investere med selvstændige rettet ira midler:
• Stimulerer økonomien… Det er fantastisk for recession proofing en økonomi. Penge fra pensionskasser holde byggeri besætninger arbejder
• Mulighed for at se uden for børsen, kan du finde alternative investeringsformer, der er sikrere med højere afkast, som vil tillade dig at indhente den tabte tid.
• Regeringen og skatteyderne behøver ikke at betale regningen for at hjælpe nogen bevare deres livsstil under pensionering.
• Tillader sande pensionering diversificering og rigdom ophobning i materielle aktiver.
• Global investering… Med din selvstændige rettet IRA, du kan investere i internationale fast ejendom.
Indrømmet, selv lede din pensionering portefølje ikke er for alle. Men hvad er din lovlige alternativer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *