Hvis du er ligesom en masse mennesker, der arbejder for Corporate Amerika, kontinuerligt arbejde i det samme job bliver også gentagne og en ændring er nødvendig. Vi kalder det, han “to år klør”. Men ser man på slid til jord efter tager dit næste spring fremad er ikke så nemt som det lyder. Jobprofiler er meget misvisende, og for det meste, afspejler ikke virkeligheden i den daglige rutine. Bortset fra visse vandrende mønstre en følge, nogle gange kan det være mere fordelagtigt at bo i dit nuværende job, snarere end at foretage et informeret valg mod noget der lyder lovende, men i sidste ende ender med “at være din Waterloo”.
Napoleon Bonaparte, kejser af Frankrig og frygtede krig generelt, fandtes på tidspunktet at være ustoppelig. Han ville have gået at erobre Europa, indtil han tabte ved Waterloo. Sådan er skæbnen af mange håbefulde Joey Pedersens der tilbringer begrænset perioder i forskellige afdelinger, beviser deres værd, udmærker sig ved deres positioner, og hoppe ind i nye udfordringer, indtil en dag, katastrofe. Uanset om det er en jaloux medarbejder, en inkompetent chef, eller værre endnu, mangel på en meget synlig opgave, som du simpelthen ikke kunne levere på trods af dine bedste indsats, vi er alle mennesker og det betyder, at fejl kan ske i et øjeblik, som kan udnyttes af andre til at få en adv antage over dig.
Der er forebyggende foranstaltninger, som bør følges, der vil reducere risikoen, når du flytter til en ny placering.
Tilbringe tid sammen med personalet. Der er ingen bedre måde at finde ud af, hvordan et perspektiv Institut kører der for at tilbringe tid sammen med nogle af ansatte. Kig på de systemer, de bruger og den måde, hvorpå de er klædt. Find ud af hvor mange interne møder afholdes, og hvilke emner er dækket. Det er en god idé at få en række på hinanden følgende møde minutter at se, hvilke fremskridt eller mangel på samme, der sker. Finde ud af, hvor længe de ansatte har arbejdet i denne afdeling, og deres sats på omsætning.
Snak med din chef, perspektiv. Finde ud af, hvorfor holdning blev oprettet, eller ledig. Kig på hvad han forventer, at du i den nærmeste fremtid, og hvilke ressourcer du vil have til din rådighed for at komplet dem projekter. Prøv og få en fornemmelse af hans sans for humor og ledelsesstil. Et interview bør være en tovejs-gade, med dig beslutter, hvis stilling er så rigtige for dig, som du er til holdet. Taler om hvad du se dig selv gøre i job som en daglig rutine, og få feedback at se, om det er i overensstemmelse med den leje manager forventninger.
Tålmodighed. Ingen beslutning bør gøres i hast. Jo større virksomhed, jo flere muligheder, der er derude, så der er ingen grund til at haste ind i noget uden vejning alternativerne. Tag ikke nogen modstridende oplysninger let enten. Hvis du fik at vide noget i modsætning til, hvad du troede din opgaver skulle være, tage sig tid til at virkelig tænke på forskellene. Har du de nødvendige færdigheder og uddannelse dig selv til at udføre disse opgaver. Tilbud om støtte er rart, men vil du virkelig ønsker at sætte dig selv i en position, der vil kræve støtte fra andre eller tekst bog skriver uddannelse? Du skal være i stand til at træde ind i en ny stilling med mindre end 2 måneder af yderligere støtte før han bliver uafhængige. Hvis du tror, at der er en legitim chance for at du ikke vil kunne opnå det, vente til en anden lejlighed. Hvis du opdager, at det faktisk er den retning, du ønsker at hovedet mod, få supplerende uddannelse og viden på din eksisterende job før overgangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *