Det er virkelig svært at finde fejl med denne hjelm – især når man overvejer sin næsten umuligt lave købspris. Pris heller ikke synes at spille meget af en rolle i beskyttelsesniveau, undersøgelsen fundet. Den tidsmæssige placering gav større risici for de fleste hjelme, høvding (https://cykelairbag.dk/) selv om nogle hjelme viste sig at tilbyde utilstrækkelig beskyttelse ved hjelmkanten. Svar: Ja og nej Iført en hjelm gør mig mere sikker i, at jeg er mere sikker på, at jeg ikke vil lide en alvorlig hovedskade i tilfælde af et styrt. Identificer eventuelle skader selv, så det ville være lettere at rapportere din tilstand, når lægelige ydelser ankommer. Efter at have set politiet bunke på og misbruge denne unge mand, selv den fyr, der ringede til politiet ønsker han ikke havde ringet for at rapportere den unge mand sover i medborgerhuset.

Din gennemsnitlige person i USSA stadig sandsynligvis arbejder under den illusion, at politiet faktisk er der for at hjælpe dem, og at det offentlige politi mulighed faktisk er bedre end kundeservice baseret private muligheder. Og de bekymrer sig mere om, at nogen bliver dømt for forbrydelsen, end de handler om, at den rette person bliver dømt for forbrydelsen. De er ligeglade med at finde den skyldige. Af grunde, der har at gøre med teknologi og markedsføring vil du ikke se en i år. MIPS refererer til svensk teknologi tilføjet til hjelmen i form af et tyndt indre lag, der roterer lidt ved sammenstødet for at absorbere kuppel-skadelige rotations- eller “sloshing”-kræfter, der er skabt i nedbrud i skrå vinkler.

Placeringen i denne undersøgelse viste, at Kendall’s tau varierede mellem 0,90 og 0,95 og kun med en mindre forskel i hjelm rating mellem disse modeller, men det er ikke nødvendigvis på grund af det faktum, at de har lignende korrelation mod PMHS. Plus, der er det faktum, at regeringen politiet, som vi kunne have kaldt sandsynligvis ville have forsøgt at slå, eller dræbe os. Den eneste måde politiet kan være virkelig proaktiv er, når det kommer til at håndhæve påtrængende love om personlig adfærd, der ikke skader andre, som at køre hurtigere end latterligt lave udstationerede hastighedsgrænser, eller ikke iført en sikkerhedssele eller cykelhjelm, eller ved hjælp af planter, som politikere og dine naboer ikke kan lide. Tænk over det. Du er tvunget til at betale (med skatter) for politiet, der angriber dig for personlig adfærd, der ikke er nogen andens forretning.

Igen, politiet kan ikke stoppe en kriminel fra at skade dig eller fra at stjæle din ejendom. Ligesom med sundhed er forebyggelse en langt bedste behandling for kriminelle handlinger. Her er politiet langt mere som bedugget Barney Fifes, end de er som robocops. Hvis du sidder fast i den farlige USSA politi stat, så TDV Homegrown kan hjælpe dig med at forstå, hvordan man overlever uskadt. Vi gik derefter gennem kassen og forsigtigt forladt butikken, med alle velbevæbnede (for ikke at nævne min bodyguard er en professionel bokser og min kone tager kickboxing og Kung Fu lektioner hver uge og er en powerlifter – og jeg er en tidligere amatør bokser).