Generelt, når du kan du skal sørge for at bruge en lav rente lån for at spare penge på rentebetalinger, fordi det vil koste dig færre penge i det lange løb. Det var tilfældet med de besparelser, du kan få fra denne finansielle transaktion. Frem for alt, ophold på toppen af din kredit, især din kredit score. Din kredit score er en ny enhed, långivere bruger til at forudsige, om du vil tilbagebetale dine lån i tide. Kort sagt, det er en måde at måle din kreditværdighed.

For at få et bedre billede af din kreditværdighed fra alle tre kreditbureauer, få en kopi af din rapport fromhttp://www.annualcreditreport.comand gennemgå det omhyggeligt. Grunden til, at det er vigtigt at holde øje med din kredit rapport er fordi der er tre kredit bureauer, som alle sandsynligvis vil rapportere væsentligt forskellige oplysninger om dig, og rapporterne fra hver kan have forskellige oplysninger om dig. Jo mere af din kredit rapport, du ser på, jo flere lån, kreditkort, eller regninger, du er mere tilbøjelige til at genkende. Det kan også genere dig at indse, hvor mange fidus kunstnere bytte om folk med god kredit til at stjæle deres identitet og ansøge om ting, som de ikke har brug for. Hvis du aldrig har kigget på din kredit rapport, mens du forsøger at opretholde eller forbedre din kredit, kan du ikke indse alle de gæld, du har koster dig penge, indtil du får en grim brev fra en person, du troede, du var alene med. Du kan også finde det svært at forstå, hvor dårlig din situation virkelig er, indtil man ser på din gæld situation i modsætning til din indkomst. Din indkomst kan være mere end din gæld, men d kan ikke vide det med sikkerhed.

Det er klart, det er afgørende at styre din kredit anderledes, end du ville styre andre gæld. Når du har lav rente gæld, du stadig nødt til at bruge kredit til at købe højere renter aktiver. Biler og hjem er aktiver, du bruger meget. Jo mindre kredit du bruger, jo mere kan du effektivt styre din gæld. Sikring af lavtforrentede kredit (og opladning kun hvilke penge du har), er en god måde at sikre, at du holder dig på sporet med hensyn til din kredit score og ikke grave dig dybere ind i gæld. Sørg for nøje at overveje vilkårene for enhver kredit eller lån, før de forpligter sig til det. Hvis du har råd til et hus, giver det mening at købe et hus i stedet for leasing i flere år, betaler 500 mindre om måneden. Jo færre penge du skal bruge til at betale din gæld, jo mindre renters rente vil du være agent?” Når det kommer til din personlige økonomi, er ikke al gæld lige.” Det er meget mere kompliceret, end de fleste mennesker tror, det er, og jo mere forskning du gør for at forstå din økonomiske situation, jo bedre vil du være.